art.nr RL19071LFSV3

Realta

Bestillingsvare

Styring

Farge

Kelvin

Realta

Produktbeskrivelse

Realta er en stilig veggmontert armatur som har en sterkt høytrykksstøpt LM2 aluminiumhus med ett utvalg av høyeffektivt glass – eller polykarbonat. Det er den brede versjonen som er ideelle for ensartet banebelysning for skoler, sykehus, detaljhandel og andre kommersielle miljøer. Områdeversjonen er ideell for generell belysning i områder som krever en fremre lysfordeling. Realta bidrar til å redusere lysforurensning og beskytter nattehimmelen ved å velge < 2 % oppover lysarmatur. Armaturhuset er full polyester pulverlakkert grafitt i fargn sølv (RAL9006) og med bred distribusjon. Høy slagfast UV stabilisert prismatisk polykarbonat eller borosilikat glass foran ildfaste alternativer, IP66 og har en fargegjengivelse som er større enn 80 CRI.

Realta Micro er også tilgjengelig for bruksområder med lavt lysnivå eller nødutgangsbelysning. Kan også velges som enkel eller dobbel back-to-back 60mm dia. Stolpe montering.
Med valg av Smarte eksterne versjoner med intelligent belysningskontroll for bruk opptil 10m montering høyde og valgfri fortocellekontroll.
Realta har lang levetid opptil 67 000 timer og gir en effektivitet på opptil 136.4 lumen pr kretswatt etter optisk og elektronisk tap og har beskyttede kretser. Som tilvalg kan armaturen leveres med integrert batteri back-up med farget indikator diode både med SmartScan IOT styring eller standard som Auto-test.

Tekniske spesifikasjoner

Custom Stock Status Bestillingsvare
Bruksområde Utendørs
Styring Non-dimming
Montering Utenpåliggende
Watt 8W
Farge Sølv
Levetid L80/B10 67K
IP Klasse 66
lumen 1320
Driver DALI
Power factor >0.95
Integrert Nødlys Nei
Lumen pr watt 120.0
Kretsbeskyttelse Lux Guard
Cri ra 80
Optikk Bred
Kelvin 4000K
Lengde 360mm
Bredde 262mm
Høyde 318mm
Vekt 4kg